Przykładowe menu na przyjęcia okolicznościowe.
110 złotych Flaki 100%Karkówka,kluski śląskie,buraczki zasmażane 50%De volaille, 50%Kotlet schabowy ziemniaki, bukiet surówek Kawa, herbata, Ciasta |
190 złotych Zupa gulaszowa De volaille, frytki, bukiet surówek II podanie godz.20.00 Kotlet szwajcarski, ziemniaki opiekane, warzywa na parze III podanie godz.23.00 Barszcz czerwony, pasztecik z mięsem Zimne przekąski: Półmisek pieczeni i wędlin, tortilki z kurczakiem, sałatka kebab, sałatka grecka Kawa, herbata, Ciasta |
210 złotych Rosół 100%Karkówka ,kluski śląskie ,buraczki zasmażane II podanie 50%Kieszonka schabowa,50%Udka faszerowane, ziemniaki, bukiet surówek III podanie godz.20.00 De volaille, frytki, warzywa na parze IV podanie godz.23.00 Barszcz czerwony, pasztecik z mięsem Zimne przekąski: Półmisek mięs pieczonych, ryba po japońsku, tymbaliki drobiowe, sałatka z ananasa, sałatka cezara Kawa, herbata, Ciasta |
240 złotych Flaki 100% Zrazy wieprzowe, kopytka, buraczki zasmażane II podanie 50%Udka faszerowane, 50%Kieszonka schabowa, ziemniaki, bukiet surówek III podanie godz.20.00 Zawijaniec mięsa w boczku, ziemniaczki opiekane, kalafior IV podanie godz.22.00 De volaille, frytki, warzywa na parze V podanie godz.01.00 Barszcz biały, biała kiełbaska Zimne przekąski: Półmiski mięs pieczonych, śledź w oleju, ryba po grecku, sałatka gyros, sałatka warzywna Kawa, herbata, Ciasta |